Patrick Fox Edit.jpg
       
     
PATRICK FOX 03.jpg
       
     
PATRICK FOX 05.jpg
       
     
161987-R1-E005.JPG
       
     
 Sitting on the corner of Bleeker Street and Great Jones Street, the 3,000 sf Patrick Fox Gallery quickly became a premier exhibition space for avant-garde work in New York. Set in the base of a 4-story early 19th century Federal style townhouse, the gallery façade was intended to be an evocative and abstract intervention. In it, there is a blending of red brick and white mortar of the original building with the raw concrete stucco and rusted steel of the lower story. At the close of the space, a heavy corten steel door rolls across and attaches to the original cast iron column to protect the white jewel-like gallery space inside.
       
     
PATRICK FOX 06.jpg
       
     
PFG Drawing copy.jpg
       
     
pfox6.jpg
       
     
Patrick Fox Edit.jpg
       
     
PATRICK FOX 03.jpg
       
     
PATRICK FOX 05.jpg
       
     
161987-R1-E005.JPG
       
     
 Sitting on the corner of Bleeker Street and Great Jones Street, the 3,000 sf Patrick Fox Gallery quickly became a premier exhibition space for avant-garde work in New York. Set in the base of a 4-story early 19th century Federal style townhouse, the gallery façade was intended to be an evocative and abstract intervention. In it, there is a blending of red brick and white mortar of the original building with the raw concrete stucco and rusted steel of the lower story. At the close of the space, a heavy corten steel door rolls across and attaches to the original cast iron column to protect the white jewel-like gallery space inside.
       
     

Sitting on the corner of Bleeker Street and Great Jones Street, the 3,000 sf Patrick Fox Gallery quickly became a premier exhibition space for avant-garde work in New York. Set in the base of a 4-story early 19th century Federal style townhouse, the gallery façade was intended to be an evocative and abstract intervention. In it, there is a blending of red brick and white mortar of the original building with the raw concrete stucco and rusted steel of the lower story. At the close of the space, a heavy corten steel door rolls across and attaches to the original cast iron column to protect the white jewel-like gallery space inside.

PATRICK FOX 06.jpg
       
     
PFG Drawing copy.jpg
       
     
pfox6.jpg